Taking too long? Close loading screen.
LYNPAKKEN

Lynpakken.dk - Betingelser


Generelle vilkår og deltagelse i kampagner

Udbyder af skrabe kampagne er: LYNPAKKEN.DK

Sådan deltager du

Når du deltager i kampagner og konkurrencer skal du udfylde navn, e-mail og samt telefonnummer. Du kan kun deltage i konkurrencen en gang. Konkurrencen er ikke købsbetinget. Ansatte i LYNPAKKEN.DK eller medlemmer af dennes familie må og kan ikke deltage i konkurrencerne. Tilmelding til konkurrencen løber til og med et måned frem. Du accepterer at modtage 4 mails omhandlende kampagner. De 4 mails udsendes af lynpakken.dk, der oplyser også, hvilke præmier der kan vindes i fremtiden. Du accepterer at LYNPAKKEN.DK må kontakte dig pr. email og telefon ved din tilmeldelse.

Udtrækning af vindere

Hvis du vinder modtager du en mail og et telefonisk opkald med information om gevinsten. Ved at deltage i konkurrencen accepteres det, at LYNPAKKEN.DK må offentliggøre navn på vinderen/vinderne på LYNPAKKEN.DK facebook. Vinderne modtager deres præmie umiddelbart efter, at de har fået at vide, at de har vundet.

Præmier

Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer. Deltagelsen er gratis, og hver person kan kun deltage en gang. Forsøg på snyd og brug af falsk navn og e-mail adresse medfører udelukkelse fra konkurrencen.

Brug af persondata

Ved deltagelse i konkurrencen gives samtidig samtykke til registrering af navn, mailadresse og telefon nummer. Data kan ikke bruges af tredjepart. LYNPAKKEN.DK er forpligtet til beskyttelse af deltagernes privatliv. Alle personlige data som overdrages ved tilmeldingen, opbevares under sikre forhold. Data opbevares kun så længe, der er saglig grund hertil. Du har ret til indsigt i den data, der er registreret om dig. Henvendelse sker til lynpakken på [email protected]

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:
Lynpakken.dk
CVR: 41569719
Vestermøllevej 32, 1., 7700 Thisted
Telefon: 42409559
Email: [email protected]


Hvad venter du på?

Start med at vælg en af vores 3 anerkendte lynpakker.