Taking too long? Close loading screen.
LYNPAKKEN

LYNPAKKEN TIL

Et professionelt webudvikling & hosting, salg & reklamebureau
– alt samlet under ét tag!

Vi er ikke bare ét bureau, men hele 4 bureauer i ét. Det lyder måske af meget, men vi har mange års erfaring indenfor hvert enkelt felt. Hos Lynpakken.dk er det en indgroet del af vores DNA at hjælpe iværksættere på et ellers broget marked med at finde frem til de helt rigtige leverandører til den helt rigtige pris
– nemlig os!

Lynpakken.dk er en fusion af 2 virksomheder, og vores succes viser at fusionen var den helt rette vej at gå. Vi er både sælgere, designere og IT nørder og den kombination af lige præcis de her tre erhverv, giver en "LYN" eksplosion af muligheder for vores kunder. Hos Lynpakken.dk kan vi hjælpe med en lang række af de vigtigste elementer i opstarten af en hvilken som helst virksomhed. Vi kan både hjælpe med en yderst professionel og lynhurtig hjemmeside/webshop, logo, tekst, gode reklamevideoer og en yderst kompetent partner i salget. Og det bedste af det hele: Man har kun brug for én leverandør!

Vores lynpakker henvender sig primært til nystartede virksomheder og iværksættere, men vi er yderst fleksible og vores løsninger kan tilpasses både til små og store virksomheder. Vi har allerede hjulpet en lang række virksomheder med at sælge deres produkter, enten via online markedsføring, animerede salgsvideoer eller telemarketing/mødebooking.

Det er nemmere at tilpasse jobbet til personligheden end personligheden til jobbet, hvilket kommer til udtryk i alle vores projekter. Vi tror på at succesfuld ledelse bunder i selvindsigt, tillid og troværdighed!

Ring til os i dag og hør hvordan vi kan hjælpe lige præcis dig
Velkommen til
Lynpakken.dk!

Vores historie

De 2 skabere bag lynpakken.dk

Image placeholder

Fra både at være kreativ, lave regnskab, være sælger og til at rense toiletter, er noget som rigtig mange iværksættere og start-ups kender til. Mit problem var simpelt fra start.. JEG HAVDE IK NOGEN SOM HELST SALGSERFARING! Har bl.a. været på den meget intense 4 dages bootcamp: Pilot i salg af Salgspiloterne, som gav mig styrkerne til at lave endnu bedre salgsvideoer, reklamefilm, webdesign og sammensætte salget i mange andre kreative projekter. Hvis jeg skulle starte om igen, ville jeg havde et godt råd til mig selv: Fokusér på det DU er god til, og find andre dygtige mennesker til alle de andre ting. Øhm.. Ja.. Måske også det med rengøringen. Mange iværksættere har super fede idéer, men glemmer bare en MEGET vigtig ting.. SALGET! Dårligt salg eller intet salg overhovedet = ingen forretning og intet eventyr. Jeg valgte derfor at lave samarbejde med Anette, som har 20 års salgserfaring, omkring Lynpakken.dk og det har gjort at vi står stærkt HELE vejen rundt! Det vores mission i lynpakken er at få DIT eventyr iværksat, så hurtigt som overhovedet muligt, på den absolut mest professionelle måde.

Buster Munkholm Larsen
LYNPAKKEN.DK
Image placeholder

Jeg har igennem en længere årrække været selvstændig uden nogen hjemmeside, logo og online salgsmateriale. Jeg besluttede mig for, at gøre noget ved det, og begyndte at indhente tilbud fra forskellige leverandører. Det blev en noget længere proces end forventet, og var ikke nogen positiv oplevelse, hverken for mit professionelle øje eller for min økonomi. Det var umuligt at få et samlet tilbud på hjemmeside, tekst til hjemmesiden, logo m.m. og samtidig få det leveret professionelt. Jeg valgte derfor at gå aktivt ind i processen med lynpakken.dk, og få lavet et professionelt samarbejde med BadutMedia & BadutFilm, så denne proces kan blive nemmere for andre iværksættere. Jeg har 20 års erfaring med salg på B2B-niveau og med den viden, koblet sammen med BadutMedia & BadutFilms tekniske snilde, er vi et yderst leveringsdygtigt team!

Anette Foss Jensen
LYNPAKKEN.DK

Fordele

Hvorfor vælger vores kunder lynpakker?

Din total-leverandør

Vi er totalleverandører af alt hvad du har brug, hvad enten du er nyopstartet eller etableret virksomhed.

Vi er OGSÅ sælgere!

De eksperter der er på markedet i dag, som laver hjemmesider, har oftest ikke ret meget erfaring med salg, og det er nødvendigt, hvis man vil have succes. Den største fordel ved at vælge os, er derfor helt klart, at vi kan levere på begge parametre.

Alt samlet ét sted

Vi har defineret pakkerne ud fra vores viden og erfaring, og de indeholder derfor alt hvad man har brug for, i en virksomhed.

Konceptet er enkelt

Det handler om, at få DIN idé konverteret til salg LYN-hurtigt.

Vores mission

Hos Lynpakken.dk er det en indgroet del af vores DNA at hjælpe iværksættere og selvstændige på et ellers broget marked med at finde frem til de helt rigtige leverandører til den helt rigtige pris

– nemlig os!

Lynpakkens process

Vælg DIN lynpakken
Start
Rettelser
Udgivelse

Hvad venter du på?

Start med at vælg en af vores 3 anerkendte lynpakker.