Professionel telemarketing

Telemarketing og research er den sikre vej til nye kunder. Hos os er etik og moral i højsædet, når vi ringer ud og markedsfører virksomheder. På vegne af din/jeres virksomhed. Vi har langvarige kunderelationer og hos os handler det om kvalitet!

Kvalificeret leads

Vi hjælper dig med at få flere varme leads via leadgenerering og tilbyder ubegrænset adgang til alle leads i markedet, så dit salg kan optimeres. Identificér nye kunder allerede idag!

Segmentering

Vi hjælper dig med at lægge en salgsstrategi, så vi rammer den helt rigtige målgruppe!

Over 20 års erfaring med mødebooking

Vi har mere end 20 års erfaring med mødebooking på B2B niveau. Vi er kendt for at booke kvalificerede møder, som fører til et salg ude hos kunden. Ring for et uforpligtende tilbud allerede idag.

Vores proces

Ubegrænsede B2B møder - vi har kapaciteten!

Vi guider jer igennem hele processen fra start til slut, så telemarketing kan opleves på en ny og positiv måde og samtidig øge kundekartoteket!

Group_2 Created with Sketch.
25 +

Udelukkende erfarne møder booker

Help_1_ Created with Sketch.
365 x7

Kunde support

Code_2 Created with Sketch.
200 +

Cases

Apps Created with Sketch.
100 %

Kvalitets møder

Hjemmesider

Vi er ikke bare dygtige IT nørder, vi rammer den helt rigtige målgruppe, - ved hjælp af bl.a salgspsykologi og adfærdsdesign.

Tekstforfatning

Når teknik og salg mødes, så slår det gnister i teksterne og vi giver hjemmesider liv på en helt ny måde - 100% optimeret salg!

Kreativ reklamefilm

Vi har stor erfaring med alle typer for videoproduktion. Vi finder den bedste salgskanal til lige præcis dit produkt/serviceydelse, og producere en reklamefilm der passer til den valgte salgskanal.